Bebek Banyo Bakımı

Bebek Banyo Bakımı

 

YENİ DOĞAN BEBEĞE BANYO YAPTIRMAK SÜREÇLERİ NELERDİR?

 

Yeni doğan bir bebeğe ilk duşunu aldırmak isteyen ebeveynlerinin öncelikli bazı araç gereç ve aksesuarlara ihtiyaçları vardır. Bu ihtiyaçların bir kısmı bebeğin temizliği için kullanılırken bir kısmı da kıkırdak yapıya sahip bazı hassas bölgelerinin korunması içindir. Bebek banyo küveti seti ile bebeğinizi ilk banyosuna hazırlama imkânı sağlayabilmektesiniz. Temel olarak bebek yıkama seti ilk yıkamalar için pratik ve zamandan tasarruf sağlamanıza destek olmaktadırlar.

Banyo oturağı bebek için ilk banyosundan korkmamasını sağlamak için ve biraz suya alışabilmesi için ön aşama olarak kullanılması tavsiye edilmektedir. Banyo ve mama oturağı olarak da alternatif kullanım alanları olan bebek oturağı bebeklerin güvenliği açısından ev içinde ve gözetim altında kullanılması gerekmektedir. Bebeğiniz ilk banyosu esnasında bebek oturak ile dengesini destekleyecek ve böylelikle su yutma tehlikesi ile karışı karşıya kalmadan, sudan korkmaması sağlanmış olacaktır. Bebek oturağı ile ilk banyosunu yapacak bebeklerin yıkanmaları kısaca şu aşamalardan oluşmaktadır;

1. Öncelikle yeteri derecede ılık bir su ile bebek küvet seti doldurulur.

2. Bebek banyo oturağı uygun bir alana yerleştirilir.

3. Daha sonra bebek banyosu seti kullanılacak malzemelerle ve bebek için birkaç oyuncak ile doldurulur.

4. Bebeğinizin nazik cildini hafif dairesel hareketlerle temizledikten sonra havlu aracılığıyla sarıp gerekli kurutma işlemelerini yapmanız gerekmektedir. Banyo sürecinden sonra banyo oturağı ve küvet seti güzelce temizlenip kurutularak kaldırılmalıdır. Aksi takdirde bakteriyel mikropların ürün üzerine yerleşmesi sonucuyla karşı karşıya kalınabilmektedir.

Banyo setlerinin günümüzde kullanılan ve yüksek müşteri memnuniyetine sahip bir diğer alternatifi ise katlanabilir banyo seti ürünüdür. Adından da anlaşılacağı gibi katlanabilir küvet seti katlanma özelliğinden sebep sıklıkla tercih edilmektedir. Bunun sebebi katlandığı takdirde fazla yer kaplamamasıdır.

Banyo süreçlerinizde yüksek verim elde etmeniz için katlanır küvet seti ile banyo mama oturağı aparatlarının birlikte kullanılması gerektiği tavsiye edilmektedir. Bunun sebebi banyo ve mama oturağı ile bebeğiniz gerekli denge kaynağını sağlamasıyla birlikte ebeveynlerinin de kolaylıkla ve yüksek performansla bebek küvet takımı içerisinde yıkama işleminin gerçekleştirilmesidir.

Banyo ve mama oturağı olarak da adlandırılan bebek mama oturağı gerek bebeğinize yemek yedirirken gerekse de banyo işlemlerini gerçekleştirirken kullanabileceğin çok amaçlı kullanıma sahip ürünlerdir. Belli bir yaşa gelmiş çocuklarınızın tuvalet eğitimleri için çeşitli renklerde lazımlık ürünleri bulunmaktadır.

Çocuk lazımlık renk seçiminde dikkat edilmesi gereken nokta tamamen çocuğunuzun ilgisini çekebilecek bir renk olmasıdır. Aksi takdirde tuvalet eğitimlerinden sıkılabilmektedirler. Bununla birlikte alışma süreci çetrefilli ve uzun süreler alabilir. Çocuk lazımlıkları genellikle standart ölçülerde, çocukların ergonomik yapılarına zarar vermeyecek şekillerde üretilmektedirler.

Aynı zamanda bebek lazımlık seçiminde maliyetlerden kaçınılmaması ve bebeğinizin sağlığı için en iyi kalitedeki hammaddeye sahip ürün tercih edilmelidir. Tuvalet eğitimini portatif lazımlık kullanarak yapmak isteyen ebeveynler için ise alternatif modellerde ürünler bulunmaktadır. Bu ürünler klozet adaptörü olarak geçmektedir. Lazımlık modelleri günümüzde birçok amaca hizmet etmek için ve renklerde, şekillerde üretilmektedirler.

Klozet lazımlık modellerinin ebeveynlere sağladıkları en büyük avantaj taşınabilir lazımlık olmalarıdır. Elele olarak sağladığımız hizmetlerimizin ilgili Lazımlık bebek kategorisinde alternatif renk seçenekleri ile birlikte eğitici lazımlık ürünlerine yönelik detaylı özelliklere de ulaşılabilmektedir. Lazımlık klozet ile çocuğunuzun almış olduğu tuvalet eğitimiyle ve klozet adaptörü aracılığıyla olası bakteri ve mikrop kapmalarına karşı korunmuş olacak sonuç olarak da yeterli eğitime sahip olduğu için daha özgüvenli ve motive bir şekilde günlük hayatına devam edecektir. Çocuk klozet oturağı veya diğer bir adıyla bebek klozet adaptörü ile çocuğunuzun olası bakterilerden, virüslerden ve mikroplardan korunması yüksek oranda sağlanmış olmaktadır. Bu sebeple bu aşama da mutlaka kullanılması tavsiye edilmektedir.

Çocukların temel eğitimlerinin başarılı ve hijyen süreçleri içerisinde verilebilmesi için mutlaka çocuk klozet adaptörleri ve klozet aparatı temin edilmelidir. Çocuk klozet aparatı kullanmayan çocuklarda hijyen bozukluğuna dayalı geç öğrenme veya tam olarak öğrenememe gibi çeşitli problemlerle karşı karşıya kalınabilmektedir. Temel eğitim içerisinde sayılabilecek lazımlık fiyatları ise ebeveynler tarafından sıklıkla merak edilen konu niteliğindedir. Bu hususta ürünün üretildiği maddenin kalitesine göre ve çeşitli firmaların platformlarında değişiklik göstermektedir. Elele olarak ürünlerimizin en iyi kalitede ve uygun maliyette olmasına şirket politikalarımız nezdinde önem vermekteyiz.

 

Bu hususta elde ettiğimiz yüksek müşteri memnuniyeti ise elele ekibi olarak hedeflediğimiz uzun soluklu hizmet sunabilme politikalarımızı destekler niteliktedir. Bebeğinize yönelik alacağınız herhangi bir üründe; ürünün kalitesi, verimliliği, maliyeti gibi tüm kriterlerinin birlikte değerlendirilmesi gerekmektedir.

Etiketler: Bebek Banyo Bakım
Eylül 15, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR