Bebek Küveti Kaç Yaşına Kadar Kullanılır?

Bebek Küveti Kaç Yaşına Kadar Kullanılır?

Bebek Küveti Kaç Yaşına Kadar Kullanılır?

Bebekler yeni doğduklarında, bedensel koordinasyonlarını kontrol edebilmekte zorlanırlar. Bu nedenle bebek küveti ilk 6 ay kullanılabilir. Bebeklerin zarar görmesini engellemek ve daha kolay yıkamak için bebek küvetleri ideal bir seçimdir. Elele life havlu banyo bebek katlanabilir küvet filesi beyaz olan modeli kullanım için uygundur. Bebek havluya yatırılır ve rahatça banyo yaptırılır.

 

 Bu durum hem annenin hem de babanın işini oldukça kolaylaştırır. Bebek küveti ensel ve boysal olarak bebeğin içine rahatlık ile yerleşmesine destek oluyor. bebek banyo yaparken kendisini rahat hissetmelidir. Yıkama sırasında bebeğin nasıl tutulacağını düşünmeye gerek kalmaz. File sayesinde bebek yatar pozisyonda boğulma riski olmadan yıkanabilir.

 

 Bebek Küveti Filesinin Özelikleri Nedir?

 

 Bebek küveti filesi esnek olup içeriğinde bebeğin cildine zarar vermeyen bir havlumsu yapı vardır. Filenin her tarafında askılıklar bulunuyor. Askılık sayesinde küvetinin etrafına gerdirilerek takılabilir. bebek küveti içine yatan bebek sağa ve sola dönse dahi düşmeden yıkandırılır. File delikli bir yapıya sahiptir ve fazlası ile geniştir.

 

 Bebek filenin üzerine konulduğunda geriye geniş boşluklar kalır. Bebeğin yıkamak için konulan su, filenin altında kalır. Bebek devamlı olarak biriken suya maruz kalmıyor. Bunun sonucunda ağzına, kulağına ve burun içine su kaçmıyor. Bebek için küvet setleri alınabilir. İstenildiği zaman katlanabilir özelliği sayesinde, bebek yıkamak anneler adına pratik bir hale dönüşebilir.

 

 Bebek Küveti Filesinin Faydaları

 

 Bebek küveti filesi, bebeğin ruhsal açıdan kendisini daha iyi hissetmesine yardımcı olur. Anne karnından sonra ikinci güven alanı anne ile geçirilen zamandır. Özellikle bebek bilmediği bir banyo sürecini, zihnine travmatik bir öykü olarak kodlamamalıdır.

 

 Tam da bu aşamada kız ve erkek bebekler için bebek küvetleri ideal bir seçim haline dönüşüyor. Elele life 6 parça giderli bebek banyo seti anne ve bebek arasındaki güvenli bağın oluşmasına destek oluyor. Bebek file sayesinde güvenli ve sıcak bir ortamda banyo yaptığını hissediyor.

 

 Özellikle düşme korkusunun olmaması bebeğin banyo yapma konusunda rahat olmasına yardımcı olur. Bebek küvetinin kendisine özel gider kısmı vardır. İçine su dolduktan sonra gider kısmı açılıp içindeki su boşaltılabilir.

bebek küveti 0-2 yaş aralığına kadar kullanılabilir

Bebeklere özel fileli küvet askılıkları sağlamdır.

File askılığı olası bir şekilde koparsa yenisi ile değiştirmelidir.

File askılığı yaklaşık 16 kiloya kadar taşıma kapasitesine sahiptir.

Bebek Küvetinin Sağlam Olması

 

 Bebek küveti dayanıklı ve kaliteli bir malzemeden yapılmıştır. Bu nedenle bebeklerin bütün kilo ağırlıklarına uygundur. Bebeği yıkama sırasında sabunlarken öne ve arkaya doğru annesi, rahatlık ile hareket ettirebilir. Bebeğin üzerinde bulunan bütün sabunlu köpükler küvette bulunan gider sayesinde uzaklaşmış olacaktır.

 

 bebek banyo yaparken file sayesinde çok fazla üşümez ve cildi zarar görmez. Suda biriken kire temas etmediği için daha hijyenik bir cilt oluşur. Bebeklerin bu dönemde hasta olmamaları önemlidir. Sıcak yaz günlerinde ve soğuk kış günlerinde fileli küvet kullanmak sağlıklı bir seçim olacaktır.

 

 Bebek Filesi Nasıl Muhafaza Edilir?

 

 Bebekler banyo yaptıktan sonra fileleri ılık bir su yardımı ile yıkanabilir. bebek küveti herhangi bir şekilde çamaşır makinesine atılmamalıdır. Filenin yapısı makine içinde kaldıktan sonra değişebilir. Elde yıkayıp asmak daha sağlıklı olacaktır. Elele life bebek fileli küvetleri iyi bir şekilde muhafaza edilip korunur ise bebek büyüyene kadar kullanılabilir.

 

 Her renk ve modelden bebek küvetleri bulunuyor. Anne ve babalar kendi zevklerine göre tercihte bulunabilirler. Filenin önünde bulunan 2 adet kanca kısmı sağ tarafa, arkasında bulunan kanca kısmı ise sol tarafa doğru takılabilir. Fileyi yerinden çıkarmak için kanca kısmını açmak yeterli olacaktır.

 

 Bebek küveti, bebek hareket ettiği zaman sağa veya sola doğru eğilip bükülmez. Bu nedenle bebeğin yıkama sırasında zarar görmesi önlenir. Küvetinin kendisine özel sabunluk ve lif koyma bölümü vardır. Bebek yıkanırken gerekli olan tüm banyo malzemelerine kolayca erişme imkanına sahip olunur.

 

 Bebek Küveti Fiyat Aralıkları Nedir?

 

 Bebek küveti fiyatları modeline göre farklılık gösteriyor. Elele life bebek küvetlerinde tekli satılan küvet bulunurken ekstra set halinde satılan küvetlerde bulunuyor. Dolayısı ile buna bağlı olarak fiyat aralıkları aynı olmuyor. Her bebeğin kilo, boy ve ay aralığı birbirlerinden farklılık gösterebiliyor.

 

 Bebeğin ay ve kilo aralığına uygun olan küveti tercih etmek banyo yaptırırken rahatlık sunuyor. bebek banyo satın almak avantajlı bir durumdur. Küvet olmadan yıkamak bebeğin hayatı için çok tehlikelidir. Çünkü bebekler çok yumuşak bir deri yapısına sahiptir. Bedensel anlamda henüz küçük oldukları için su ve sabunla temas ettikleri zaman kolayca elden düşme riski vardır.

 

 Böyle bir durumda elele life bebek küvetleri her yönden yardımcı oluyor. Anne ve babanın duygusal açıdan bebekleri ile yıkanma sırasında bağ kurmalarına destek oluyor. Bebek yatar pozisyonda yıkandığı için küvet sayesinde anne ve bebek göz teması kurabilir. Bu da banyo yapmanın eğlenceli bir hale dönüşmesi anlamına gelir. Bebek küveti almak isteyen kişiler site üzerinden araştırma yapabilirler.

Etiketler: Bebek Küveti
Şubat 20, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR