Bebeklerde Kanguru Kullanmaya Ne Zaman Başlamalı

Bebeklerde Kanguru Kullanmaya Ne Zaman Başlamalı

Bebeklerde Kanguru Kullanmaya Ne Zaman Başlamalı

Ebeveynlerin minik yavrularını rahatça taşıyabilmeleri için kanguru günümüzde yaygın olarak kullanılıyor. Hem kalite bakımından hem de fonksiyonel yapı açısından bu konuda birçok farklı ürün olduğunu söylemek mümkün. Elbette burada önemli olan bebek kanguru çeşitlerine ne zaman ve hangi yaşta kullanılacak olmasıdır.

 

 Bu durum farklı yaş kriterlerine bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Ancak genel çerçevede hangi yaşta olursa olsun bebekler için kanguru kullanımı problem teşkil etmez. Burada önemli olan kaliteli, sağlam ve hem ebeveyni hem de bebeği rahat hissettirecek ürünleri tercih etmektir.

 

 Bu konuda geniş ürün yelpazesi kategori bünyesinde sizleri bekliyor. Kendi ihtiyacınıza uygun şekilde bebeğinizin rahat edeceği farklı kanguru çeşitleri arasından tercih yapabilirsiniz.

 

 Bebeklerde Kanguru Kullanmaya Ne Zaman Başlanmalı?

 

 Uzmanlara göre yenidoğan Döneminden itibaren bebeklerde kanguru kullanmaya başlamak mümkün. Özellikle kolaylık sağlaması ve güvenli şekilde yolculuk gerçekleştirmek için en önemli bebek araç gereç çeşitleri arasında yer almaktadır. Doğru yapı altında kaliteli tasarım ile hazırlanmış fonksiyonel bebek Kangurular, bebeğin doğuşundan itibaren rahatlıkla kullanılabilir. Ancak burada ilk 3 aya dikkat etmek çok önemlidir.

 

 Bu doğrultuda İlk 3 ay için bebek adına kanguru ürünlerine destek olarak yenidoğan aparatı kullanmak gerekir. Bebekler ilk 3 ayını doldurana kadar yeni yenidoğan aparatını kullanarak kangurular değerlendirilebilir. Daha sonra 3 ayın dolması ile beraber normal şekilde alınan kanguru ürünü rahat biçimde kullanılabilir.

 

 Bebeklerde Kanguru Kullanımı Her Yaş İçin Uygun mu?

 

 Kolaylık sağlaması ve bebeği rahat şekilde taşınması konusunda günümüzde bebek kanguru ürünleri çok fazla değerlendirilmektedir. Elbette burada önemli olan minik yavrunun sağlığı olduğu için, hangi yaşlarda kullanılabileceği büyük öneme sahiptir. Onların doğumundan itibaren hassas vücut yapısını korumak amaçlı birtakım kriterler öne çıkar.

Fakat genel anlamda bebeklerde kanguru kullanımı her yaş için uygundur. Böylece minik yavruların doğumundan itibaren, bunu uygun şekilde kanguru ürünleri değerlendirilebilir. Sadece ilk 3 ay için yenidoğan aparatı kullanmak yeterlidir. Bundan sonra satın alınan bebek kanguruları normal şekilde kullanılabilir. Fonksiyonel tasarım altında elde edilmiş bu konuda günümüzde oldukça fazla sayıda ürün bulunmaktadır.

 

 Bebek Kanguru Özellikleri Nelerdir?

 

 Pek çok açıdan sağlamış olduğu ayrıcalık ve özellikler sayesinde bebek kangurular günümüzde yaygın olarak kullanılmaktadır. Aynı zamanda bebeklerin yeni doğumundan itibaren en çok değerlendirilen araç gereç çeşitleri içerisinde yer alır. Bu bağlamda farklı özelliklerine bağlı olarak ebeveynler minik yavruları için bu ürünleri değerlendirir.

 

 - Eşit kilo dağılımı üzerinden ergonomik bir yapıya sahiptir.

 - Bel kemerinin yüksek dolgunluğu sünger ile kaliteli tasarımı bulunur.

 - Bel ve sırt ağrılarının yaşanmasına engel olur.

 - Her yöne hareket ederek bebeğin rahatlıkla taşınmasına olanak sağlar.

 - Bebeğin oturuşu ile birlikte ergonomik bir yapı oluşturur.

 - Bebeğin kalça ve pelvis ile omurga bölümlerini korur.

 - Bebeğin ağırlığına omuz ve sırt üzerinden eşit oranda dağıtır.

 - Maksimum hava sirkülasyonu sağlayarak rahatlık sunar.

 - Kaliteli yapıya sahip pamuk astarı ile özel olarak hazırlanır.

 

 Bu gibi birçok farklı özellikleri doğrultusunda bebek kanguruları büyük öneme sahiptir. Elbette burada önemli olan yukarıda verilen özelliklere sahip ürünleri tercih etmektir. Bu ürünlere sahip olmak için hemen site üzerinden kategori bünyesinde sipariş oluşturabilirsiniz. Özel tasarıma sahip birbirinden farklı kanguru modelleri, rahatlıkla kullanım imkanı vermektedir.

 

 Bebekler İçin Kanguru Kullanmak Sağlıklı mı?

Bebeklerin yeni doğumundan itibaren onların sağlıklı ve doğru şekilde taşınması büyük öneme sahiptir. Özellikle bebeklerin kalça, pelvis ve omurga ile beraber omuz kısımlarının korunması çok önemlidir. Bu bağlamda taşınma esnasında onların hassas vücudunu korumak, ağırlıkları eşit oranda dağıtmak gerekir.

 

 O yüzden günümüzde bebek kanguruları yaygın şekilde değerlendirilmektedir. Çünkü tamamen sağlıklı bir şekilde bebeklerin her yere ve kolayca taşınmasına olanak tanımaktadır. Geniş ürün yelpazesi altında günümüzde değişik fonksiyonel yapıya sahip farklı ürünler bulunmaktadır.

 

 Üstelik sadece bebekler değil aynı zamanda ebeveynlerinde sırt ve bel ile beraber omurga kısımlarını koruma özelliğine sahiptir. Her koşulda ağırlığı eşit oranda dağıtarak rahatlıkla bebeklerin taşınmasına olanak sağlar.

 

 Bebekler İçin Kanguru Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

 Bebekler yeni doğumu ile beraber omurgalarını belli bir süre dik tutamazlar. Bunu sağlaması için ise bebeğin omurga bölümüne dik tutacak özel yapıya sahip bebek kanguruları değerlendirilmelidir. Ayrıca kanguruda baş desteği olması, bebeklerin başlarında rahatça korumalarına imkan verir. Çünkü bu dönem içerisinde bebekler başlarını ağırlıklarından dolayı dengeli tutamazlar.

 

 Destek aparatlar sayesinde ise bebekler uyudukları vakit, başları sağ ve sola kaydığı zaman koruma teşkil eder. Pamuklu ve terletmeyen, aynı zamanda yıkanabilir özel yapıya sahip olmasına dikkat edilmesi gerekir. Erkek bebekler için size testis bölümüne baskı yapmayan ürünleri tercih etmek büyük öneme sahiptir.

 

 Bu gibi unsurlara dikkat ederek sağlıklı ve güvenli bebek Kangurular tercih edilebilir. Bütün bu ayrıcalıkları sağlayan kaliteli malzeme altında hazırlamış fonksiyonel bebek kanguruları, kategori bünyesinde sizleri bekliyor.

Etiketler: Bebeklerde Kanguru Kullanmaya Ne Zaman Başlamalı
Kasım 15, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR