Mama Önlüğü Hangi Kumaştan Yapılır?

Mama Önlüğü Hangi Kumaştan Yapılır?

 

Mama Önlüğü Hangi Kumaştan Yapılır?

Bebek önlüğü kesinlikle yeni anne olanlar tarafından en beğenilen aksesuardır, çünkü bebeğin hayatının ilk günlerinden itibaren kusma, emzirme ve diş çıkarma durumunda ya da mama sandalyesindeki ilk öğünlerde en önemli aksesuarı mama önlüğü olmaktadır.

 

 Yeni doğan önlüklerinde dikkate alınması gereken birkaç önemli husus var. Çünkü piyasada mağazalarda ve internette pek çok mama önlüğü çeşidini şekil, kumaş açısından birbirinden farklı şekillerde satın alıyoruz. Bebek önlüklerinin hepsi aynı görünür, ancak anneler durumun böyle olmadığını bilir. Bebek önlüklerini seçerken hangi faktörleri göz önünde bulundurmamız gerektiğini çok iyi bilmememiz gerekir.

 

 Mama Önlüklerinde Doğru Kumaşı Seçmek

 

 Bebeğimiz için önlük seçerken dikkat etmemiz gereken en önemli özellik, tokası ve kullanılan kumaş malzemesidir. Yeni çocukları olan bazı yeni ebeveynler, su geçirmez oldukları ve yıkanmaları kolay olduğu için plastik önlüklerin mükemmel olduğunu düşünüyor.

 

 Plastik, bebeğimizin hassas cildiyle temas etmeye uygun değildir, sıvıları emmek yerine damlatır, kolayca kırılarak yutma ve boğulma riskine neden olur ve plastik önlükler de silikon olanlar gibi çok serttir, bu da kızarıklığa neden olabilir ve ciltte tahriş yapar.

 

 Konforlu ve Güvenilir Mama Önlükleri

 

 Pamuklu önlükler kesinlikle bebeklerimiz için en iyisidir. Pamuklu önlükler iki kumaşlı bir yapıya sahip oldukları için en iyidir. Üst katman pamuklu, alt katman havlu pamukludur. Bu nedenler de emici bir malzemedir. Emzirme ve bebek maması sırasında kusma durumunda bile bebek her zaman kuru ve temiz olmalıdır. Yine de dikkatli olunması gerekir. Çünkü pamuk her zaman kalite değildir.

 

 Bu arada, %100 pamuk olduğunu doğrulamak ve bebek önlükleri seçimimizi sertifikalı organik pamuk kullanan şirketlerden yana kullanmak daha iyidir. Bebeğinizin cildi ve her şeyden önce ağzı, bu şekilde, önlüklerin yapımında kullanılan pestisit kalıntıları ve diğer kimyasal maddelerle temasını önler.

 

 Mama Önlüğü Kumaş Özellikleri

 

 Bebek önlüklerinin kapatılması ve bağlanması son derece önemli olmaktadır. Pek çok annenin en çok önemsediği husus pamuk ve sünger olmaktadır. Önlüğün sabitlenmesi çok önemlidir ve bağcıklı mama önlükleri, cırt cırtlı ve hatta düğmeli mama önlükleri son derece kullanışlı olmaktadır. Bağcıklı ve lastikli mama önlüğü boyundan bağlı olduğu için rahat görünse de her anne için birazda riskli bir duru olmaktadır.

 

 Bu konuda mama önlüğü seçiminde pamuklu ve esnek bağlamalı olanlar daha kullanışlı olmaktadır. Bu tarz önlüğü bebeğinizin giymesi kesinlikle daha kolaydır. Elastik önlükte de fiyonk veya düğüm yoktur. Ancak doğru boyutta bir elastik bant bulunur. Bu da tüm riskleri ortadan kaldırır.

 

 Kullanışlı Mama Önlüğü Çeşitleri

 

 Cırt cırtlı ve düğmeli bebekler için önlükler son derece kullanışlıdır. O halde en iyi mama önlüğü kesinlikle cırt cırtlı olandır. Kapatmayı çok basit ve hızlı bir şekilde doğru boyuta ayarlayabilirsiniz, bir çocuk için açması çok güvenli ve zordur.

 

 Zaman içinde çok dayanıklı ve kullanışlı özellikler sergilemektedir. Silikon önlükler çok popülerdir. Su geçirmez, temizlemesi kolay, güzel ve dayanıklı önlüklerdir. Kullanılan silikon %100 gıda sınıfı silikondur, toksik kimyasallar içermez.

 

 Pamuklu ve cırt cırtlı bebek önlüğü çeşitleri yeni doğanlar için idealdir çünkü düğmeli önlüklerden daha fazla güvenliği garanti eder. Mama önlüğü konusunda miniğimize hem şekil hem de renk olarak en uygun olanı seçebiliyoruz. Pamuk ve sünger, mama önlüğü çeşitlerinde malzeme açısından mükemmel uyum sağlar.

 

 Mama Önlüğü Seçenekleri

 

 Esnek kumaştan yapılmış olan mama önlükleri, hem erkek hem de kız çocuklarına uygun sevimli bir tasarımla rengarenktir. Yumuşak ve hafiftirler, sabitleme bandı sayesinde kolayca takılırlar. Pamuk ve polyesterden üretilmiş, yumuşak ve cilt dostu mama önlüklerinin, giyilmesi çok kolaydır. Harika bir kapamaya sahiptirler. 0-3 yaş arası çocuklar için uygundur.

 

 Yeni doğanlar için bandana önlükler ilk günlerden itibaren idealdir. Parlak ve güzel renklere sahip, çok yumuşak, %100 kaliteli nefes alabilen pamuktur. Ufaklığın küçük vücuduna uyum sağlarlar ve düğme kapatma ile ayarlanabilirler. Önlükler %100 doğal pamuktur, bebekler için yumuşak, rahat ve güvenlidir. Kumaş nefes alabilir ve emicidir. İlk günden 3 yaşa kadar mükemmel rahatlık sağlayan önlükler sağlıklı ve dayanıklıdır.

 

 Doğru Kumaşlı Mama Önlükleri Özellikleri

 

 Önlükler, pürüzsüz, güvenli ve toksik olmayan, temiz ve kokuya dayanıklı, yeniden kullanılabilir, hafif ve süper su geçirmez malzemeden yapılmaktadır. Çocuklara hareket etme ve yaratıcı faaliyetlerde bulunma veya yemek saatlerinde maksimum özgürlük sunarlar.

 

 Elastik manşetli uzun kol, yalnızca yiyeceklerin kollarınıza ve giysilerinize bulaşmasını engellemekle kalmaz, aynı zamanda giymeyi daha kolay ve rahat hale getirir. Çocukların duyularını harekete geçirebilecek çekici bir tasarım olan ayı, baykuş, arı ve araba dahil olmak üzere çok fazla tasarım bulunmaktadır. 6 ila 36 aylık çocuklar için uygun tasarımlar bulunmaktadır.

 

 Baskılar ve eğlenceli karakterlerle benzersiz şekilde tasarlanmış önlükler, %10 pamuktur ve pratik bir düğme kapaması vardır. Önü ve arkası pamuklu, ortası özel su geçirmez astarlıdır. Yanlarında, kullanımı çok pratik olan bir cırt cırtlı kapatma bulunur. Bu açıdan son derece konforlu ve kullanışlı özellikte olmaktadır.

 

Etiketler: Mama Önlüğü Hangi Kumaştan Yapılır?
Ağustos 01, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR