Park Yatak Beşik Tercihi Yaparken Nelere Dikkat Edilmeli ?

Park Yatak Beşik Tercihi Yaparken Nelere Dikkat Edilmeli ?

 

PARK YATAK BEŞİK SEÇİMİ YAPARKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

 

Park yatak beşik seçimi yapmadan önce, park yatak ürünlerinin bebeğinizin gelişimindeki etkilerini bilmeniz sürecin doğru adımlarla yürütülmesi açısından önemli görülmektedir. Yeni doğan bebekler için her şeyden önce bebek park yatak veya katlanır beşikler gibi bebeğinizin kaliteli uyumalarını sağlayacak ürünler üzerinde araştırmalar yapılmaktadır.

Teknolojinin gelişmesiyle ve hızlı tüketim çağının bireylere getirmiş olduğu yenilikçi fikirlerin eşiğinde park yatak modelleri kategorisinde de gelişimler yaşanmıştır. Günümüzde en çok tercih edilen park beşik modelleri içindeki bebek oyun parkı beşikleridir. Anne yanı oyun parkı modellerinin seçim aşamalarından önce bu ürünlerin özelliklerinin iyi bir şekilde bilinmesi ve bu hususta bebeğiniz için en iyisinin seçilmesi gerekmektedir. Anne yanı park yatak ürünlerinin özellikleri kısaca şu şekilde maddelendirilebilmektedir;

Park yataklar adından da anlaşılacağı üzere bebekleriniz için hem oyun alanı niteliğinde kullanılırken hem de uyuyabilecekleri konforlu bir yatak niteliğinde kullanılabilmektedir.

 Park beşik ürünleri hem ebeveynlere sağladıkları güvenden dolayı hem de bebeklere sağladıkları konfor alanından dolayı birçok avantaja sahiptirler.

 Oyun parkı beşik ürünleri bebeklerinize alan içerisinde eğlenceli vakit geçirebilmeleri için yatağın üzerine monte edilen hem ışıklı hem de müzikli dönencelere sahiptir.

 Bebek park yatağı kenarında bulunan cepler ebeveynlerin bebeklerinin çeşitli oyuncaklarını depolayabilme imkânı sağlamaktadır.

 Anne yanı park beşik ürünlerinde mevcut olan fermuarlı sistem sayesinde bebeğinizi güvenle ve kolayca yatak içerisine koymanızı veya yatak içerisinden almanızı sağlamaktadır.

 Çocuk oyun parkı modellerinin birçoğunda yer değişikliğinin kolaylıkla yapılabilmesi için kaliteli ve paslanmaz malzemelerden yapılan tekerlekler mevcuttur. Bu sayede zaman kaybı ve oyun parkı söküm işlemi yapılmadan yer değişiklikleri sağlanabilmektedir.  Oyun parkları seyahat edilecek yerlere kolay götürülebilmesi açısından ebeveynlere avantajlar sağlamaktadır. Normal beşiklere göre katlanabilme özelliği bebek parkları modellerini ön plana çıkarmaktadır.

 Sallanır park yatak modellerinde sallanma özelliğinin olmasından sebep güncel teknoloji ürünlerinde tercih edilmektedir. Hatta sallanan park yatak ürünlerinin bazılarında titreşim sistemi de bulunmaktadır.

Bu sallanır park beşiklerin ebeveynlere ve bebeklere sağlamış olduğu birçok avantajları bulunmaktadır. Bu avantajlar sırasıyla şu şekildedir;

1. Bebeğinizin kendi kendisine oyuncaklarıyla vakit geçirmesi sağlanmaktadır.

2. Beşik içerisinde güvenli bir şekilde oyuncaklarıyla oyun oynarken, yorulduğu takdirde yatağına uzanarak konforlu ve verimli bir şekilde kaliteli uykusuna geçebilmektedir.

3. Gün içerisinde bebeğinizle birlikte olmak istediğiniz takdirde,

4 yanında bulunan sağlam ve paslanmaz malzemeden yapılmış tekerlekler aracılığıyla kolay yer değiştirebilme olanağı sunması.

4. Bebeğinizle yapacağınız uzun tatil planlarında kaliteli ve konforlu zaman geçirmek isteyen aileler için, hızlı sökülüp takılma sistemleriyle kolay bir şekilde taşıma imkânı sağlamaktadır.

5. Oyun parkı beşiklerin birçok modeli bulunmaktadır. Bazı modellerinde; bebeğinizin yatağın içerisinde huzurla vakit geçirip uyumasını sağlarken, bebeğinizin eşyalarını depolayabileceğin yatak altı katmanı bulunmaktadır. Böylelikle bebeğinizin oyuncakları dahil birçok eşyasını koyabilmeniz için evinizde ek alan yaratmış olmaktasınız. ak yataklarIplün bölüm IYII olmaz

6. Geceleri ebeveyn olarak gerek bebeğinizin ihtiyaçlarını karşılamak için gerekse onunla uyumak istediğiniz için yanına gitmeniz gerekebilmektedir. İhtiyaçlarını karşılamak için bebeğinizin yanına gitmeniz yorgunluk seviyenizi artırmasından dolayı olumsuz bir etkiye sahiptir. Aynı şekilde bebeğinizle birlikte uyuma isteğiniz de tam uyku moduna geçildiği takdirde bebek için tehlikeli sonuçlar doğurabilmektedir. Bu durumlar neticesinde bebek park yatak ürünleri sizlere hem yorgunluğunuz açısından hem de bebeğinizin tehlikeyle karşı karşıya kalmaması için fermuarlı yan bölümler sayesinde sizlere aynı yatakta yatıyormuş gibi rahatlık ve güvenlik sağlamaktadır. Genel olarak anne yanı oyun parkları ile ilgili aydınlatıcı bilgileri edindiğimiz takdirde şimdi bu ürünlerin seçiminde dikkat etmemiz gereken noktaların neler olduğunu sırasıyla analiz edebiliriz;

I. Bebek beşiklerinin üretiminde kullanılan malzemelerin kalitesi ve sağlığa zararlarının olup olmadığının araştırılması gerekmektedir.

II. Gün içinde bebeğinizle aktif iletişim kurmak istiyorsanız kolay taşınabilir özellikteki tekerlekli modellerin tercih edilmesi gerekmektedir.

III. Güvenlik açısından park bebek yataklarının alımında dikkat edilmesi gereken diğer hususta dışarıdan bakıldığı zaman içerisinin görülebilmesidir.

IV. Park yatakların içerisine konan yatak seçiminde de %100 pamuk ürünlerin kullanılması bebeğinizin daha sağlıklı, kaliteli ve deliksiz uyku konforuyla yorgunluğunu atması açısından avantaj sağlamaktadır. V. Hijyen konusu açısından tercih edilecek bebek yatağında pratik bir şekilde yatak kılıflarının çıkarılabilme imkânı sağlayan modellerinin seçilmesi avantaj sağlayacaktır.

 

VI. Park beşik fiyatları da bu sürecin bir parçasıdır. Bu noktada oyun parkı fiyatları konusunda çeşitli platformlar üzerinden fiyat ve kalite analizi yapılmalıdır. Elele ekibi olarak oyun parkı beşik fiyatları ve kalite performans bağlamı açısından yüksek müşteri memnuniyeti ile birçok ürün hizmetimiz bulunmaktadır. Bebeğiniz için en iyi ürünleri sizler için tek platform üzerinde bir araya getirerek hizmetinize sunmaktayız.

Etiketler: Park Yatak Beşik
Eylül 15, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR