Travel Sistem Bebek Arabası Farkı Nedir ?

Travel Sistem Bebek Arabası Farkı Nedir

Söz konusu seyahat olduğu zaman travel sistem bebek arabası büyük önem taşır. Bebeklerin doğumundan itibaren onların özellikle hassas fiziksel yapısını korumak için doğru bebek arabaları tercih edilmelidir. Sadece dışarıda gezmek için değil aynı zamanda arabaya yerleştirme konusu da dikkate alınmalıdır.

 Bu tür durumlar için ise Travel sistem olarak bilinen bebek arabası çeşitleri kullanılmaktadır. Pek çok açıdan sağlamış olduğu fonksiyonel yapı sayesinde evde ya da dışarıda rahatlıkla kullanım alanı vermektedir.

 Travel Sistem Bebek Arabasının Farkı

 Son dönemlerde özellikle ebeveynler daha çok travel sistem bebek arabası çeşitlerini kullanmaktadır. Elbette bunun birçok farklı ve önemli nedeni olduğunu söylemek mümkündür. Çünkü bu bebek arabaları oto koltuğu, portbebe ve ana kucağı gibi işlevsel yapılar altında kullanım imkanı verir. Yani bu tür parçaları barındıran ve bir bütün olarak da kullanılabilen bebek arabaları şeklinde ifade edilir.

 Özellikle seyahat esnasında bebek için ihtiyaç duyulan tüm fonksiyonel yapılara sahip olma şansı elde edilir. Bu önemli farkları ile beraber günümüzde birçok değişik alanda böylesi bebek arabası çeşitleri kullanılmaktadır. Bu da minik yavruların çok daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde hareket etmesine, seyahat etmesine ve gelişiminin sağlanmasına imkan verir.

 Travel Sistem Bebek Arabası Kullanışlı mı?

 Ebeveynlerin büyük çoğunluğu için son dönemlerde kullanışlı yapısı sayesinde travel sistem bebek arabası tercih sebebi oluyor. Özellikle doğumdan itibaren bebekleri 15 kilograma kadar taşıma kapasitesine sahip bu ürünler, buna paralel olarak fonksiyonel ve pratik bir kullanım imkanı tanır.

 En önemlisi ise büyük ailelere büyük ayrıcalıklar tanımaktadır. Bu ayrıcalıklar sayesinde fonksiyonel yapısı kolayca kullanım ve hareket etme imkanı vermektedir. En güçlü ayrıcalıkları içerisinde ise değişik parçalara ayrılmasıdır. Bu parçalar hem evde hem de araba veya dışarıda taşıma imkanı verir.

 Travel Sistem Bebek Arabası Nasıl Olmalıdır?

 Bazı özellikleri ve yapısı ile beraber doğru Travel sistem bebek arabalarını tercih etmek mümkün olur.

 - Ondan itibaren mutlaka 15 kilograma kadar taşıma kapasitesine sahip olmalıdır.

 - Yatış kademeleri ayarlanabilir olmalıdır.

 - 5 nokta emniyet kemerinin bulunması gerekir.

 - Ondan itibaren 76 cm'ye kadar oto koltuğuna takılır bir yapıya sahip olmalı.

 - Portbebe ve oto koltuğu ile ana kucağı gibi fonksiyonel kullanım imkanı vermelidir.

 - Kaliteli malzeme yapısı altında özel tasarıma sahip olmalıdır.

 - Kolay ve hızlı kullanılabilir bağlantı sistemlerine sahip olmalıdır.

 Genel çerçevede yukarıdaki kriterler ele alınarak sağlıklı ve güvenli biçimde bu bebek arabası kullanılabilir. Özellikle de bu konuda kaliteli tasarımı ve malzeme yapısı altında elelebaby.com sitesi üzerinden güvenli şekilde bebek arabalarına ulaşabilirsiniz.

 Travel Sistem Bebek Arabaları Oto Koltuğu Olur mu?

 Travel sistem bebek arabalarının en önemli avantajları içerisinde oto koltuğu parçası bulunmasıdır. Bu parça özel olarak çıkarılmak suretiyle arabanın arka kısmına güvenli biçimde entegre edilir. Farklı bağlantı noktaları ve aynı zamanda değişik emniyet kemerleri eşliğinde, bebekler güvenli biçimde seyahat edebilir.

 Böylece bebekler sırt üstü yatırılmak suretiyle araçlarda güvenli şekilde araçtaki seyahatini gerçekleştirir. Son dönemlerde Özellikle bu ayrıcalıkları nedeniyle Travel sistem bebek arabaları çok fazla tercih edilmektedir.

 Travel Sistem Bebek Arabalarının Kullanım Alanları Nelerdir?

 Bu özel bebek arabaları birçok farklı alanda güvenli ve sağlıklı bir şekilde kullanılmaktadır. Gün içerisinde dışarıda gezerken normal bir bebek arabası gibi değerlendirilebilir. Özellikle fonksiyonel yapısı sayesinde her yeri rahat hareket etme imkanı tanımaktadır. Aynı zamanda özel parçası sayesinde oto koltuğu şeklinde kullanılması ebeveynler için önemli bir yer taşıyor.

 Diğer yandan portbebe tasarımı altında da yine kullanım imkanı verdiğini söylemek mümkündür. Ana kucağı tasarımı ile beraber yine parça ayrılarak hem evde hem de dışarıda kullanım fırsatı tanır. Bu özellikleri ve ayrıcalıkları doğrultusunda Travel sistem bebek arabaları günümüzün en önemli ebeveyn eşyaları içerisinde yer almaktadır.

 Travel Sistem Bebek Arabaları Ne Kadar Süre Kullanılır?

 Doğumdan itibaren Travel sistem bebek arabaları 3 veya hatta 4 yaşına kadar kullanılabilir. Özellikle doğumu itibariyle portbebe tasarımı üzerinden kullanım imkanı veren bu ürün, sonraki süreçlerde hem oto koltuğu hem de ana kucağı şeklinde değerlendirilebilir.

 Böylece fonksiyonel yapısı ve tasarımı eşliğinde hem içeride hem de dışarıda birçok Amaç noktasında kullanmak mümkündür. Zaten sağlamış olduğu bu özellikler ve fonksiyonel yapısı nedeniyle ebeveynlerin tercih ettiği en önemli ürünler içerisinde yer almaktadır.

 Her Yerde Kullanımıyla Travel Sistem Bebek Arabaları

 Taşımış olduğu tasarımı doğrultusunda günümüzde Travel sistem bebek arabaları her yerde kullanım alanı vermektedir. Çünkü içerisinde farklı parçaları bulunur ve bu parçaları kolaylıkla takıp çıkarılabilir. O yüzden başta portbebe ve oto koltuğu olmak üzere aynı zamanda ana kucağı şeklinde değerlendirme imkanı tanımaktadır.

 Bu da evde ya da dışarıda gezerken ve ayrıca araçlarda Entegre biçimde değerlendirme imkanı tanır. Ayrıca tasarımının yanı sıra güvenlik açısından da farklı emniyet noktaları ile rahat bir kullanım alanı sağlamaktadır.

Etiketler: Travel Sistem Bebek Arabası Farkı Nedir
Eylül 21, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR