Yeni Doğan Bebek Arabada Nasıl Taşınır?

Yeni Doğan Bebek Arabada Nasıl Taşınır?

Yeni Doğan Bebek Arabada Nasıl Taşınır?

Bebeklerin sürekli bakıma ihtiyacı var ve siz zamanınızın çoğunu bu küçük mucizeye harcarsınız. Ayrıca yetişkinlere göre daha narin ve çevresel etkilere karşı çok daha hassastırlar, bu nedenle seyahat ederken özel dikkat gösterilmelidir. Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşa uygun çocuk koruma sistemlerinin kullanılması, 16 yaşın altındaki çocuklar için motorlu araç ölümlerini % 45 oranında azaltmıştır.

 

 Türkiye'de doğumdan itibaren çocuk koltuğu kullanımını zorunlu kılan bir yasanın çıkarılmasıyla araba kazalarından kaynaklanan çocuk ölümlerinin azalması bekleniyor, ancak ne yazık ki, ilk altı ay boyunca çocuk koltuğu kullanımı bebeklerin küçük ve zararlı olabilir önyargısıyla oto koltuk kullanımı % 5 altında.

 

 Bu durumun faydalarını ailelere anlatmak ve toplumdan kanunları kabul edip uygulamak önemlidir.

 Bebekler doğdukları andan itibaren çocuk koltuğunda taşınmalıdır. Bebeği kucağına almak, oto koltuğu takılı olmadan ana kucağı ürününe oturtmak, altına çok sayıda kumaş battaniye koymak sık yapılan hatalardır.

 

 Bebeklerin kendilerini en rahat ve güvende hissettikleri yer anne kucağıdır. Ancak gün boyu annelerinin kucağında kalamazlar bu yüzden bebeklere aynı rahatlığı ve hissi veren ana kucağı ürünleri vardır. Böylece bebekler sakin ve rahat bir şekilde uykuya dalabilirler.

 

 Ana Kucağı Nedir?

 

 ana kucağı, bir bebeğin rahat ve güvenli bir şekilde binebileceği seyyar koltuk tipi bir araçtır. Otomatik tip ve ev tipi vardır. Bu ürünler bebeğin rahat etmesini sağlarken annelerin de kendilerine zaman ayırmasına olanak tanır.

 

 Ana Kucağının Faydaları

 

 1- Anneler dinlenebilir, ev işlerini rahatlıkla yapabilir ve kendine zaman ayırabilir.

 2- Bebeğin gelişiminde aktif rol oynar. Bu onların çevrelerini daha iyi tanımalarını sağlar.

 3- Bebeğin sakinleşmesine ve rahatlamasına yardımcı olur. Özellikle sallanma fonksiyonu bebeğin daha rahat uyumasına yardımcı olur.

 4- Kas yapısına yardımcı olur. Bebekler hareket etmeyi sever, böylece araçta rahat hareket edebilirler.

 5- Taşınabilir özelliği sayesinde her yere taşınabilir ve yerleştirilebilir.

 6- Bebeğin daha uzun ve daha iyi uyumasına yardımcı olur. Bebekler ayakta dururken, kollarını kavuştururken veya battaniyede sallanmadıklarından daha az beyin sarsıntısı geçirirler.

 7- Aynı zamanda bebek oyun alanıdır. Bebekler aksesuarlar sayesinde eğlenirken öğrenebilirler.

 8- Titreşimli ve hareketli model, kolikli bebekler için idealdir. Gaz çıkarmak için harika bir yardımcıdır.

 

 Puset - Bebek Arabası

 

 Doğru günlük bebek arabası, parktaki yürüyüşten alışveriş merkezindeki yürüyüşe kadar bebeğinizle günlük yaşamınızın kolaylığı ve erişilebilirliğinde büyük bir fark yaratabilir. Aileniz için en iyi ve en mantıklı bebek arabasını seçebilmeniz için farklı türlerde puset çeşitleri bulunmaktadır.

 

 Puset Özellikleri

 

 İster her gün parka kısa bir yürüyüş yapın, ister tüm turistik merkezlerini görmek için başka bir ülke veya şehre seyahat edin, bebeğinizle yapacağınız her gezi için bir puset şarttır.

 

 Aynı zamanda, iyi seçilmiş bir bebek arabası, bebeğinizin oturup uyuması için güvenli bir ortam sağlamakla kalmaz, aynı zamanda ıslak mendil ve çocuk bezinden yedek kıyafet ve yedek emziğe kadar tüm temel ihtiyaçları saklaması için de uygun bir konumdur. En iyi bebek arabaları için geniş bir yelpazede birçok farklı model bulunmaktadır.

 

 Puset Modelleri

 

 Basit bir şemsiyeli bebek arabası etrafta dolaşmayı kolaylaştırırken, seyahat sistemli bir bebek arabası, ekstra saklama alanı ve takılabilir bir beşik veya çocuk koltuğu gibi birçok kullanışlı özelliğe sahip işlevsel bir puset sistemidir.

 

 Çok yönlülüğü yüksek temel bir modeldir, dolayısıyla kullanımı kolaydır. Bebeğinizi sık sık dışarı çıkarıyorsanız veya birden fazla çocuk sahibi olmayı planlıyorsanız, bebek arabanız muhtemelen yıllarca dayanacaktır.

 

 Bu konuda bebek arabası almadan önce en iyi seçenekleri denemekten çekinmeyin. Bu nedenle puset deneme çalışma seyahat sistemi, hareket halindeyken tüm itme, katlamaya uygun ve yolda gerekli olan eşyaları içine yerleştirebileceğiniz, bebeğin tüm ihtiyaçlarına uygun pusetler vardır.

 

 Puset Avantajları

 

 Birçok aile için tercih edilen seçeneklerden biri olan tam boy pusetler, gerekli tüm özelliklere sahip olup, genellikle şık ziller ve oyuncaklar gibi puset aksesuarlarının yanı sıra en geniş ve en rahat dolgulu koltuk ve derin koltuk özelliği ile birlikte gelmektedir. Koltuğu öne veya arkaya monte etme seçeneği de mevcuttur.

 

 Araba koltuğu takma seçenekleri, özellikleri, yeni doğanlardan yeni yürümeye başlayan çocuklara, bazen isteğe bağlı beşik seçenekleriyle her yaştan bebekle birlikte büyüyen dönüştürülebilir bir tasarıma sahiptir.

 

 Aynı zamanda, darbeleri emen yeterli süspansiyona sahip içi dolu lastik tekerleklere sahip pusetler; bardak tutucular ve atıştırmalık tepsileri gibi süper kullanışlı şeyler de sunar. İyi süspansiyon özellikleri, bebeğinizin sahada rahat etmesini sağlayarak sizin de yürüme ve koşmanıza izin verir.

 

 Bebek Arabası Seyahat Sistemleri

 

 Bebeğinizi arabayla taşıma istiyorsanız doğumdan itibaren bir seyahat sistemine ihtiyacınız vardır. Çoğu ebeveyn, bebekleri gelmeden önce seyahat sistemini araştırmayı ve bebek arabasını doğumdan önce kullanıma hazır hale getirmeyi tercih eder.

 

 Çoğu hafif puset, dönüştürülebilir bir seçeneğe sahip değildir. Bu nedenle, ilk bebeğinizden birkaç yıl sonra ikinci bir bebeğiniz olursa, ikinci bir bebek arabası almamak için bebek arabası seçerken çok dikkatli olmalısınız.

 

 Genel olarak bebeğinizle dışarı çıktığınızda her şeyi iyi düşünmeli ve bebek arabası aksesuarlarına bebeğinizin rahat etmesi için özen göstermelisiniz. Bir bebek arabası, bebeğinizi rahat ettirmek için gerekli tüm aksesuarları içermelidir. Güvenli ve popüler çocuk koltukları, konforlu ve güvenli pusetler arıyorsanız travel sistem tam size göre bir seçenektir.

 

 Pusetinizde modüler bir koltuğun olması hem bebeğinizin rahatı hem de güvenliği için çok önemlidir. Genel olarak, bebek koltukları çok hafiftir ve bu günlerde ebeveynler arasında bu durum çok popülerdir.

Etiketler: Yeni Doğan Bebek
Şubat 20, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR